Επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο η Ελπίς για το ματς με το Νέστο

Επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο η Ελπίς για το ματς με το Νέστο

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών επιστρέφει η Ελπίς Σκουτάρεως για το ματς της Κυριακής 11 Μαρτίου με το Νέστο Χρυσούπολης, όπως η ίδια ανακοίνωσε.

Μπορεί η ομάδα να μην είχε δικαίωμα να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο, βάση της αρχικής συμφωνίας, καθώς αγωνίζεται και ο Πανσερραϊκός, ωστόσο για καλή τύχη του “τριφυλλιού” το ματς των “λιονταριών” με τον Απόλλωνα Λάρισας ορίστηκε Σάββατο και έτσι έπειτα από επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη και ένα “OK” από την ΠΑΕ το θέμα διευθετήθηκε.

Μάλιστα η Ελπίς στην ανακοίνωση ευχαριστεί και τους δύο για την συναίνεση και καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο προτελευταίο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δαγκούλη και Κεχαγιά που είχαν αποβληθεί στο προηγούμενο ματς με τον Αετό Ορφανού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr