Επιστρέφει στις Σέρρες για το Παραλίμνιο ο Γαϊδαρτζής!

Επιστρέφει στις Σέρρες για το Παραλίμνιο ο Γαϊδαρτζής!

Επιστροφή στις Σέρρες για τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, που μετά το “πικρό” αντίο στην Δόξα Δράμας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με το “SSN” να σας έχει ενημερώσει πως μαζί με την ΑΠΕ Λαγκαδά ήταν μία από τις ομάδες που κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του. Ο Σερραίος επιθετικός είναι από τους κορυφαίους, ειδικά στην κατηγορία και το έχει αποδείξει και σίγουρα μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Απόλλωνα ο οποίος μετά την αποχώρηση των Παπαστεργίου-Ζιγκερίδη από την γραμμή κρούσης είχε βγει στην αγορά για παίκτη και έκλεισε τον… καλύτερο. 

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής πέρυσι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με την Δόξα Δράμας, ενώ ήταν καθοριστικός πρωταγωνιστής και στην πορεία ανόδου του Πανσερραϊκού πριν από δύο χρόνια, από την ίδια κατηγορία στην οποία μετράει συνολικά 61 γκολ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr