Επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πανσερραϊκός με την σύσταση ΠΑΕ!

Επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πανσερραϊκός με την σύσταση ΠΑΕ!

Με θέμα τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς καλεί σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Τετάρτη 24 Ιουνίου στις  19:00 τα μέλη του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και όχι την Δευτέρα στις 22 Ιουνίου, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που απελευθερώνει την συνάθροιση 50 ατόμων και οχι 10 μέχρι πρότινως.

Με αυτήν την πρόσκληση ξεκινά η διαδικασία για την δημιουργία ΠΑΕ, που είναι απαραίτητη μετά την άνοδο του Πανσερραϊκού σε επαγγελματική κατηγορία. Το αν θα αγωνιστεί η ομάδα όμως, στην Football league ή στην αναδιαρθρωμένη SL2, όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, δεν το γνωρίζουμε. Σημασία έχει να γίνουν όλα όπως πρέπει και τα «λιοντάρια» να γυρίσουν σελίδα, μετά την τελευταία περιπέτεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Σύμφωνα με τον νόμο 2727/99 άρθρο 5, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 παρ Α και την 211/12-6-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/06/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας Κερκύρας 2, 1ος όροφος, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με θέμα: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 παρ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η ανάρτηση της παρούσης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και ανάρτησή της στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων του συλλόγου και χώρων συγκέντρωσης και προπονήσεων αθλητών.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης νόμιμης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι Δευτέρα 22/06/2020 και ώρα 13:00, προκειμένω να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.»

Για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός 

Ο  Πρόεδρος     Α. Παναγιώτου
Ο  Γ.  Γραμματέας 
Ζ.Γκράτζιος

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr