Επιστρέφει ο Τσόπελας για τα «Λιοντάρια» πάλι εκτός οι Τσιμίκας-Καλί κόντρα στον Αλμωπό

Επιστρέφει ο Τσόπελας για τα «Λιοντάρια» πάλι εκτός οι Τσιμίκας-Καλί κόντρα στον Αλμωπό

Πονηρό το ματς του Πανσερραϊκού κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, για την 7η αγωνιστική της Football league, αφού η Μακεδονική ομάδα, αδικείται απο την βαθμολογική της θέση.

Ο Πανσερραϊκός, πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος, κόντρα σε μια ομάδα που απέχει αρκετά απο το φιλικό προ μηνών, και θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες ανόδου έχει, σε μια ενδεχόμενη αναδιαρθρωμένη νέα κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Ο Πέτρος Στοΐλας και το επιτελείο του, έχουν φροντίσει να κρατήσουν σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα, προκειμένου να μην παρασυρθούν απο τις δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε Βέροια και Ολυμπιακό Βόλου, διότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις, η δυάδα παραμένει ο μοναδικός στόχος ανόδου, για τους «κόκκινους».

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αλμωπό έμειναν ο Τσιμίκας που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ο Κάλι λόγω τραυματισμού, ο ανέτοιμος Μέσι και οι Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Τεντζέρης και Γράβας. Επιστρέφει ο Γιάννης Τσόπελας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απο ένα διάστρεμμα και τώρα είναι στην διάθεση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Πέτρος Στοΐλας, απαρτίζεται από τους Γουναρίδη, Καβουσάκη, Γιανναράκη, Κασμερίδη, Κουτσίδη, Ζέρη, Πίντο, Τσόπελα, Ψάλτη, Μαρκιόνι, Κρητικό, Λουφάκη, Γεωργιάδη, Κόντσι, Πέτρου, Τριανταφύλλου, Ολαϊτάν, Γκούρτσα, Πράντο, Θεοδωρίδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr