Επιστρέφει και ο Δούμτσος στον Πανσερραϊκό!

Επιστρέφει και ο Δούμτσος στον Πανσερραϊκό!

Ακόμη ένας παίκτης του Πανσερραϊκού που φορούσε τα κόκκινα επί εποχής Σάκη Αναστασιάδη είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της σε ένα κομβικό σημείο. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Δούμτσο από τα Άνω Πορόϊα που ήταν από πολύ μικρός μέλος της ομάδας Νέων, αποχωρώντας μετά την πρώτη χρονιά της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ανήκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ηρακλή έχοντας επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά συμμετοχές και καλές εμφανίσεις κυρίως στην ομάδα Νέων, στην οποία πέρυσι συνεργάστηκε και πάλι με τον Σάκη Αναστασιάδη. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί με την φανέλα της FC Serres στην Γ΄ Εθνική.

Ο Δούμτσος περιμένει την ελευθέρας του από τον Ηρακλή από τον οποίον και ζήτησε να αποχωρήσει και άμεσα θα ενταχθεί στις προπονήσεις, όντας ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ζιγκερίδη που επιστρέφει, έχοντας συμφωνήσει προφορικά για την μεταγραφή του.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr