Επιστολή Νουλέζα: “Προσδοκούμε ξεκάθαρη στάση και απάντηση…”

Επιστολή Νουλέζα: "Προσδοκούμε ξεκάθαρη στάση και απάντηση..."

Με επιστολή που έστειλε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο “SSN” ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, που εξέφρασε το ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, εξιστορεί όσα ακριβώς έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τους ανθρώπους της ομάδας, ζητά ξεκάθαρη στάση και απάντηση στην πρόταση που έκανε και αναλύει και πάλι το πλάνο χρηματοδότησης και ενίσχυσης κάνοντας λόγο για σοβαρή πρόταση. Αναλυτικά:

“Σας ενημερώνω σε ότι αφορά τήν κατατεθείσα έγγραφη πρόταση μου προς την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ για την μεταβίβαση των μετοχών και τή ανάληψη της ομάδας:
Συναντηθήκαμε το πρώτον τήν 2.8.17 με τους κκ Κοράκη Αντιπρόεδρο και Ανδρέου κάτοχο των μετοχών
Συζητήσαμε στήν διερευνητική συνάντηση μας στο Elpida Resort διεξοδικά για την υφιστάμενη οικονομική διοικητική κατάσταση της ομάδας και το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό.
Ενημερώθηκα οτι υφίσταται οφειλή προς ΔΟΥ ΙΚΑ Σερρών.ύψους 140.000€περίπου θα έπρεπε να διακανονισθεί άμεσα ώστε η ομάδα να μετάσχει κανονικά στο Πρωτάθλημα τηςf ootballLeague.
Διευκρίνισα ότι δεν έχω εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε διακανονισμό πρίν οριστικοποιηθεί η συμφωνία μας με συμβολαιογραφικό έγγραφο πρίν ξεδιαλύνουμε τις οικονομικές οφειλές. Υπήρχαν κατα κοινή παραδοχή στενότατα χρονικά περιθώρια. Ενόψει οτι εκπροσωπώ και τρίτους ζήτησα λεπτομερή ενημέρωση για το ακριβές ύψος τών οφειλών. Με παρέπεμψαν στόν κ. Τερζόπουλο φοροτεχνικό σύμβουλο και μέλος τουΔΣ
Ο οποίος όμως τήν επομένη ημέρα αμέσως μόλις επικοινώνησα μαζι του ζητώντας πλήρη ενημέρωση και τον τελευταίο ισολογισμό.
Ελαβα μετα απο λίγες ώρες λιτή απάντηση μέσω mail όπου με πληροφόρησε ότι κατόπιν ρητής εντολής του κ.Παν.Γιαννόπουλου Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσεραικός δεν μπορει να μου αποστείλλει τα ζητηθέντα στοιχεία αυτά. Στήν συνέχεια πληρφορήθηκα απο τόν τύπο ότι οι μετοχές αναπάντεχα μεταβιβάσθηκαν στον κ. Νικόλτσιο Πρόεδρο και οτι η ομάδα δηλώθηκε κανονικά. Απαραίτητο ώστε να αγωνισθει στήν footballLeague για την περίοδο 2017-18 Αναμένω τηνΔευτέρα 7.8 την τελική οριστική απάντηση της διοίκησης.
Προσδοκούμε μια ειλικρινή ξεκάθαρη στάση έναντι μας.
Με εξέπληξαν σχόλια του αθλητικού τύπου ότι δήθεν απορρίφθηκε η πρόταση μας.
Δεν γνωρίζω πως διέρρευσε αυτό.
Επαναλαμβάνω ότι το ενδιαφέρον μας είναι σοβαρό,ουσιαστικό και πραγματικό και ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα και βούληση να πραγματοποιήσουμε τόν στόχο μας.
Που είναι η οικονομική εξυγίανση αλλά και ανασυγκρότηση,αναδιοργάνωση της ομάδας που είναι κατάχρεη και η στελεχιακή ενίσχυση και ενδυμάμωση της αλλά και η επαναπροσέλκυση επαναπροσέγιση του δικαιολογημένα απογοητευμένου φίλαθλου κοινού.
Εχουμε ως χορηγούς ,επενδυτές ισχυρούς επιχειρηματίες του Ν.Πιερίας που με πλαισιώνουν και όχι μόνον.
Θέλουμε ο ιστορικός Πανσεραικός να αγωνισθεί σε λίγα χρόνια ξανά στήν μεγάλη κατηγορία
Διευκρινίζω ότι μεταξύ τών επιχειρηματιών που εκπροσωπώ και χρηματοδοτούν το εγχείρημα μας ενδεχομένως προστεθεί και πρ. ποδοσφαιριστής του Πανσεραικού που τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στήν Αθήνα.
Β.Νουλέζας
Δικηγόρος”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr