Επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία από τη Νίκη Χριστός!

Επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία από τη Νίκη Χριστός!

Με επιστολή της προς τα Μ.Μ.Ε η “Νίκη Χριστός” καταγγέλει την διαιτησία του κ.Μαγή στο παιχνίδι με το Μοναστηράκι ζητώντας την εξαίρεση του από τα επόμενα ματς.

 

ΠΡΟΣ
Ε. Π. Σ. ΣΕΡΡΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Κύριοι,
με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να καταγγείλουμε την προκλητική διαιτησία του κυρίου ΜΑΓΗ στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με το Μοναστηράκι και ζητούμε να μη διαιτητεύσει στο μέλλον άλλο παιχνίδι της ομάδας μας, ούτε ως διαιτητής ούτε ως επόπτης.
Η συγκεκριμένη διαιτησία ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αποτυχημένων , τραγικών και απαράδεκτων διαιτησιών, οι οποίες, αντί να αποτελούν εξαιρέσεις , δυστυχώς είναι πλέον ο κανόνας.
Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας από την αρχή για να μη σας δώσουμε δικαίωμα να βρείτε άλλοθι στα αποτελέσματα της ομάδας μας ή σε υποκειμενικές κρίσεις.
1ο Η Νίκη Χριστός μέχρι σήμερα έχει τρεις ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια με : Κάτω Καμήλα με διαιτητή τον Κο Αχτσή, Π.Ο.Σ. 2000 με διαιτητή τον Κο Παπουτσή και Νέα Τυρολόη με διαιτητή τον Κο Κρυωνά. Δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τους συγκεκριμένους διαιτητές και μάλιστα τους συγχαίρουμε . Άρα το παραμυθάκι ότι φωνάζουμε επειδή χάσαμε έναν αγώνα δεν ισχύει. Και παρεμπιπτόντως, η φιλοξενία και στα τρία αυτά γήπεδα ήταν άψογη.
2ο Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την κακή μέρα που μπορεί να βρεθεί ένας διαιτητής και θα κάνει ένα κακό παιχνίδι. Συμβαίνει και στους ποδοσφαιριστές αυτό.
3ο Δε διαμαρτυρόμαστε για ένα πέναλτι ή για ένα φάουλ ή έστω για ένα πλάγιο άουτ. Αυτά είναι υποκειμενικά και ο καθένας τα βλέπει από την δική του πλευρά.
Ρωτάμε όμως τα εξής :
Τι κακό κύριε διαιτητή έκανε κάποιος παράγοντας που καθόταν στον πάγκο όταν σας υπέδειξε πως στον αγωνιστικό χώρο έπαιζαν 6 παίχτες χωρίς καλαμίδες; Και σωστά γράφουμε την λέξη «υπέδειξε» και δεν γράφουμε «σας είπε». Γιατί ήσασταν υποχρεωμένος να το ελέγξετε για να προστατέψετε τους αθλητές . Ούτε φάουλ, ούτε πέναλτι ζητάμε . Τη δουλειά σας να κάνετε θέλαμε για να μην τραυματιστεί κανείς . Αντ’ αυτού προτιμήσατε να τινάξετε το ματς στον αέρα με τις αποφάσεις σας και λέγοντας την απίθανη φράση «δεν είναι δικιά σου δουλειά» .Αυτός που ήταν δικιά του δουλειά, πού ήταν; Δεν ήταν στο γήπεδο; Στο Κιλκίς ήταν;
Τι κακό κύριε διαιτητή έχει η φράση «άντε γεια» που είπε παίχτης της ομάδας μας απευθυνόμενος σε συμπαίχτες του και πηγαίνοντας προς τον πάγκο της ομάδας μας για να πανηγυρίσει το 3-0; Ω, να μία καλή αφορμή για κίτρινη κάρτα και μία καλή αιτία για κόκκινη έτσι να φέρω το παιχνίδι στα ίσα ( αριθμητικά), αφού νωρίτερα είχα αποβάλλει παίκτη της αντίπαλης ομάδας που με έβρισε. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι γειτονικό Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίαςγια τον ίδιο Διαιτητή;
Τι κακό κύριε διαιτητή έχει η φράση «θα σου κόψω το λαρύγγι» που είπε παίχτης αντίπαλης ομάδας προς τον πάγκο της ομάδας μας ; Μα απολύτως κανένα διότι δεν έβρισε, δεν απείλησε, απλά χρησιμοποίησε μια απλή καθημερινή έκφραση. Ίδιος διαιτητής, «ίδια» συμπεριφορά, κόκκινη κάρτα στο άντε γεια, δε βαριέσαι στο κομμένο λαρύγγι. Σωστός ο τύπος, αν αναλογισθεί κανείς πως ο πρώτος μπορεί να πραγματοποιήσει την απειλή του και να φύγει ενώ ο άλλος σιγά μην το κάνει.
Αλήθεια τι έγινε κύριε διαιτητή όταν σε εκτός έδρας αγώνα οπαδός μπήκε μέσα στο γήπεδο και σας χτύπησε; Ορισμός του πέναλτι ήταν εκτός και αν κάνατε θέατρο . Ξεχάσαμε πως είναι πάρα πολλές οι σελίδες που περιγράφουν τα γεγονότα και ακόμη γράφονται.
Θέλετε κι άλλα; Υπάρχουν πολλά περιστατικά ακόμη.
Περσινά ξινά σταφύλια θα μας πείτε. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν . Πάμε να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει
Πάμε λοιπόν τότε στα φρέσκα κουλούρια.
Αλήθεια κύριοι που ασχολείστε με τη διαιτησία , αλήθεια κύριε ΜΑΓΗ ,πότε θα διακόψετε ένα παιχνίδι για να προσφερθούν πρώτες βοήθειες αν δεν το κάνετε όταν ένας παίχτης χτυπήσει στο κεφάλι; Δεν σας ζητήσαμε φάουλ , γιατί δεν τον χτύπησε αντίπαλος. Μόνος του έπεσε επάνω σε αντίπαλο. Ααααααααααα, έκανε θέατρο . Και γιατί δεν του βγάλατε κάρτα; Εεεεεεεεεε, δεν το εκτίμησα σωστά. Πάντως μπράβο σας κύριε και για τις ιατρικές εκτιμήσεις σας, μάλλον χειρούργος πρέπει να είστε.
Αλήθεια κύριε ΜΑΓΗ γνωρίζετε τίποτα για τους αγώνες μικτών ομάδων των ποδοσφαιρικών ενώσεων; Δεν μπορεί, κάτι θα έχετε ακούσει. Θα σας βοηθήσουμε λοιπόν. Είναι οι ομάδες που παίζουν οι καλύτεροι πιτσιρικάδες παίχτες από κάθε νομό. Καμιά φορά τέτοιοι πιτσιρικάδες παίζουν και στα παιχνίδια που σφυρίζετε εσείς. Ίσως όχι πολλοί αλλά υπάρχουν. Η ομάδα μας, η Νίκη Χριστός για παράδειγμα είχε μεταξύ άλλων 2 παιδιά γεννημένα το 2002, είχε 3 παιδιά γεννημένα το 2001 και μερικούς ακόμη στον πάγκο αντίστοιχης ηλικίας. Ξέρετε κύριε ΜΑΓΗ αλλά και εσείς που ασχολείστε με την σερραϊκή διαιτησία πως σε λίγες μέρες υπάρχει ο ημιτελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μικτών ομάδων; Αν οι παραπάνω λέξεις σας είναι άγνωστες, μπορούμε να σας τις εξηγήσουμε και πιο αναλυτικά. Αλήθεια κύριοι της Ένωσης, πώς θα σας φαινόταν αν στον ημιτελικό με την Πάτρα, δε θα παίξει ένας βασικός παίχτης επειδή τα πόδια του είναι πρησμένα και μελανιασμένα από τις κλωτσιές που έφαγε; Γι αυτό αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο κύριος ΜΑΓΗΣ που απλά κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτα για να κρατήσει το παιχνίδι μέσα σε κάποια όρια. Μην ανησυχείτε κύριοι της Ένωσης, εμείς ως ομάδα δεν πρόκειται να επιβαρύνουμε άλλο τον παίχτη και θα φροντίσουμε ώστε – με δικά μας φυσικά έξοδα – να αποκαταστήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα την υγεία του αθλητή.
Αλήθεια λοιπόν κύριοι που νοιάζεστε για το καλό του Σερραϊκού Ποδοσφαίρου, πώς γίνεται σε ένα παιχνίδι της τελευταίας κατηγορίας , μεταξύ της 6ης και 11ης ομάδας της βαθμολογίας , αδιάφορο βαθμολογικά (εκτός αν έχετε άλλη άποψη κύριε ΜΑΓΗ) να υπάρχει τέτοια ένταση; Και αφού υπήρχε ένταση γιατί αυτή δεν αφορούσε παίχτες,
προπονητές , παράγοντες , φιλάθλους των δύο ομάδων ; Με εσάς τα είχαν όλοι κύριε ΜΑΓΗ, για την αδιαφορία σας , την ειρωνεία σας , τη συμπεριφορά σας και την ανευθυνότητά σας.
Και να ήταν μόνο αυτά… αντί για 3 σελίδες, 30 δε θα έφθαναν… «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ξέρουμε εκ των προτέρων πως με τη συγκεκριμένη επιστολή πολλοί θα μας περιμένουν για εκδίκηση
Ξέρουμε εκ των προτέρων πως μας «περιμένετε στην γωνία»
Ξέρουμε πλέον πως σε όλα τα παιχνίδια «θα παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο»
Απλά αποδείξτε μας το αντίθετο !!!
Εμείς, ως «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥ» , θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου, να διδάσκουμε στα παιδιά μας (μικρά και μεγάλα) το «ευ αγωνίζεσθαι», να αγωνιζόμαστε μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι αλλού και, το κυριότερο, να ελπίζουμε στην ηθική εφαρμογή για όλες τις ομάδες του 50 – 50.
Υ.Γ. Θερμή παράκληση. Αφήστε μας να παίξουμε Ποδόσφαιρο. Όσο ξέρουμε και όσο μπορούμε….
Υ.Γ. Σταματήστε να ορίζετε διαιτητές με εντοπιότητα και σταματήστε να ορίζετε διαιτητές που παίρνουν εργολαβία μια ομάδα . Κρατήστε και καμιά στατιστική, ποιούς ορίζετε και που …
Με Τιμή το Διοικητικό Συμβούλιο

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr