Επιστολή διαμαρτυρίας από την Δόξα Παλαιοκώμης για την διαιτησία

Επιστολή διαμαρτυρίας από την Δόξα Παλαιοκώμης για την διαιτησία

Όλο και πληθαίνουν κάθε αγωνιστικής οι φωνές και οι διαμαρτυρίες των ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών προς τους διαιτητές και τα παράπονα είναι πολλά με την Δόξα Παλαιοκώμης να αποστέλλει στο “SSN” επιστολή διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έτυχε στην ήττα με 4-2 από τον Εμμανουήλ Παππά σε ματς της Β΄ Κατηγορίας.  Αναλυτικά:
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Δόξας Παλαιοκώμης διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη εμφάνιση του διαιτητού κυρίου Μπομπόγια στο παιχνίδι με την ομάδα του Εμμ. Παππά. Αφού πρώτα δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίχτη της γηπεδούχου ομάδας για αντιαθλητικό παιχνίδι δύο φορές, αρνήθηκε να δώσει δύο φορές πέναλτι στην Δόξα σε φάσεις που ήταν κοντά του και υπήρχε χτύπημα από πίσω σε παίχτη μας μέσα στην περιοχή και σταματώντας το παιχνίδι με ανύπαρκτα φάουλ σε βάρος τις ομάδας μας. Αλλά μας απέβαλε και παίχτη μέσα σε δύο λεπτά με δύο κίτρινες για διαμαρτυρία, όπως αυτός ισχυρίζεται, αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίχτες ενώ σε αντίστοιχες φάσεις σκληρού παιχνιδιού του αντιπάλου άφηνε το πλεονέκτημα και μετά ξεχνούσε την κάρτα. Παρακαλούμε την Επιτροπή διαιτησίας αλλά και την Ε.Π.Σ Σερρών να επιληφθεί ώστε να μην έχουμε τόσο κακές διαιτησίες στα παιχνίδια μας και να μην ξαναπαίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής κύριος Μπομπόγιας παιχνίδι της Δόξας Παλαιοκώμης. Δεν έχουμε κανένα παραπάνω από τους επόπτες του αγώνα που δεν είχανε καμία σχέση με την κάκιστη διαιτησία του κυρίου αυτού. Όπως και δίνουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Εμμ. Παππα για την νίκη που πιστεύουμε ότι και αυτοί είδαν την άνιση συμπεριφορά του διαιτητή καθώς και ο παρατηρητής που υπήρχε στο γήπεδο !!!!

Με εκτίμηση από την Διοίκηση της Δόξας Παλαιοκώμης”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr