Επιμόρφωση από τον ΣΕΠΚ για τους Σερραίους προπονητές

Επιμόρφωση από τον ΣΕΠΚ για τους Σερραίους προπονητές

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ακόμα ένα τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 27-28 Απριλίου που πέρασε στο «ΔΑΚ Σερρών». Οι εξαιρετικές ομιλίες που έγιναν, η μεγάλη παρουσία των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν καθιστούν ακόμα ένα Τοπικό Σεμινάριο ως απόλυτα πετυχημένο.

kafantari

Οι ομιλίες των Γιάννη Χριστόπουλου, Χάρη Μαρκόπουλου, Παντελή Μπούτσκου, Ελένη Καφαντάρη και Θανάση Χατζηνικολάου κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα βοηθώντας τους παρισταμένους να κερδίσουν γνώσεις και ιδέες που θα τους φανούν χρήσιμες στην προπονητική τους πορεία.

boutskos

Στο κλειστό των Σερρών βρέθηκε και ο Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στο Τοπικό Σεμινάριο δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό Σεμινάριο που έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για να φέρει την επιμόρφωση και τη γνώση πιο κοντά σε όλα τα μέλη του ανεξάρτητα από γεωγραφικά κριτήρια. Τέτοια Σεμινάρια βοηθάνε πάρα πολύ τους προπονητές να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις προς όφελος του μπάσκετ».

xristopoul-timi

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr