Επικίνδυνη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ασπίδα για τους Ικάρους !

Επικίνδυνη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ασπίδα για τους Ικάρους !

Έχοντας ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής, οι Ίκαροι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και δούλεψαν περισσότερο για να είναι έτοιμοι για την συνέχεια μέχρι την επόμενη διακοπή που είναι κοντά σε δυο μήνες. Οι “κυανοκίτρινοι” που προέρχονται από δυο εύκολες νίκες έχουν ξανά εντός έδρας αγώνα και επιδιώκουν το 3/3 κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα, που έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα (0-3).

Οι παίχτες του Γιάννη Κακιούζη θα πρέπει για άλλο ένα παιχνίδι να ελέγξουν την αναμέτρηση για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα με την Ασπίδα Ξάνθης να έρχεται στις Σέρρες με σκοπό να πετύχει την πρώτη της νίκη. Ένα παιχνίδι με πολλές παγίδες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Για την Κυριακή στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η εν λόγω αναμέτρηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr