Επικίνδυνη έξοδος και την πρώτη του “απόδραση” ψάχνει το Ρούπελ στα Μουδανιά κόντρα στον Κ.Α.Ο.Χ (23/10, 17:00) !

Επικίνδυνη έξοδος και την πρώτη του "απόδραση" ψάχνει το Ρούπελ στα Μουδανιά κόντρα στον Κ.Α.Ο.Χ (23/10, 17:00) !

Η εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αρίωνα και η εμφάνιση που την συνόδευσε σίγουρα έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στην ομάδα του Ρούπελ, η οποία ωστόσο έχει αφήσει για τα καλά πίσω της εκείνο το παιχνίδι και έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι κόντρα στον Κ.Α.Ο.Χ. 

Οι “μπλε” ταξιδεύουν στα Μουδανιά το απόγευμα της Κυριακής με στόχο το πρώτο διπλό στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ένα νεανικό και άκρως μαχητικό σύνολο, που έχει ξεκινήσει με 0-2 το πρωτάθλημα και ψάχνει και αυτό με την σειρά του μια μεγάλη εντός έδρας νίκη.

Συγκέντρωση, προσήλωση στο πλάνο και ριμπάουντ έχει ζητήσει από τους παίχτες του ο προπονητής του Ρούπελ. Αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Γκούτζιας, που υπέστη διάστρεμμα την προηγούμενη αγωνιστική και ταλαιπωρείται ακόμη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr