Επιθετικό πρόβλημα για τον ΑΟ Ηράκλειας και ήττα

Επιθετικό πρόβλημα για τον ΑΟ Ηράκλειας και ήττα

Την ήττα από τους Τιτάνες με 40-57 γνώρισε η ομάδα του Ν.Μάντζιου σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα άστοχοι στο γήπεδο τους και μοιραία να γνωρίζουν μια ήττα, που τους δίνει λιγότερες πιθανότητες για την 8η θέση.

Η τοπική ομάδα παρότι είχε μετά από καιρό στην διάθεση της τους τιμωρημένους Κούτλη,Παναγιωτίδη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στις δυο διαδοχικές νίκες που είχαν προηγηθεί.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πάνω στο σκορ (29-40 στο 30′) και στην τελευταία περίοδο όντας ψύχραιμοι “απέδρασαν” με το διπλό. Την επόμενη αγωνιστική η Ηράκλεια έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται από τον Α.Ο.Σ στο κλειστό της Ομόνοιας.

Τα δεκάλεπτα: 9-14,17-23,29-40,40-57.

Ηράκλεια(Μάντζιος): Αποστολάκης 4,Λαζαρίδης 2,Κούτλης 10,Παναγιωτίδης 11,Μπαμπαχμίδης 2,Μέσσας 7,Βάκας 4,Ράμναλης,Κουτσάκης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr