Επιβεβαιώθηκε για Νικολίτσα στο Σκούταρι, πιο δύσκολα ο Νίρλας

Επιβεβαιώθηκε για Νικολίτσα στο Σκούταρι, πιο δύσκολα ο Νίρλας

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία είχε υποβληθεί ο Σπύρος Νικολίτσας μετά τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας ματς της Ελπίδας Σκουτάρεως με το Άβατο και η πεποίθηση για μερική ρήξη έσω πλαγίου επιβεβαιώθηκε και επίσημα, ενώ έχει πειραχτεί και ο χόνδρος, κάτι που σημαίνει ότι ο ταλαντούχος χαφ θα χρειαστεί σίγουρα να μείνει στα πιτς 1,5 μήνα και όσο διάστημα είναι απαραίτητο στην συνέχεια για να επανέλθει. Το πιο πιθανό είναι δηλαδή να επανεμφανιστεί το 2018 στους αγωνιστικούς χώρους.

Από την άλλη ο Στέλιος Νίρλας που είναι η άλλη μεγάλη απώλεια του προαναφερθέντος παιχνιδιού δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε μαγνητική, ωστόσο η εκτίμηση είναι για ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που αν επιβεβαιωθεί και επίσημα θα σημαίνει πως θα χάσει όλη τη σεζόν, που έτσι και αλλιώς δεν είναι και μεγάλη, καθώς πέρα από τον πρωταθλητή για όλες τις ομάδες του 1ου ομίλου η σεζόν λήγει την 1η Απριλίου!

Κατά τα άλλα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με την Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου, με τον Απόστολο Στύλο να περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του μετά τις δύο ισοπαλίες, διάρκεια στην καλή απόδοση και επιστροφή στις νίκες. Τον αγώνα εκεί θα διευθύνει η τριάδα: Σιδηρόπουλος, Διαμάντης, Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr