Επενδύει σε Μασλαρινό ο Πανσερραϊκός στο μπάσκετ!

Επενδύει σε Μασλαρινό ο Πανσερραϊκός στο μπάσκετ!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Μασλαρινού, ως νέο προπονητή. Ο coach Μασλαρινός, είναι εγνωσμένης αξίας κυρίως για το παρελθόν του ως παίκτης, αφού έφτασε μέχρι και στην κατάκτηση Ευρωπαϊκού τροπαίου με την ομάδα του Αμαρουσίου.

Ως προπονητής του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά και ο ερχόμος του στον Πανσερραϊκό ανοίγει νέες προοπτικές τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Σερραϊκό σύλλογο, που θέλει να κάνει μια νέα αρχη μετά απο 4 αγώνες, στην Β´ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σερραϊκής καταγωγής προπονητή Γιώργο Μασλαρινό.

O Γιώργος Μασλαρινός γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1974 στη Σουηδία με καταγωγή από την περιοχή της Νιγρίτας.  Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.

Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από την ομάδα του ΒΑΟ, ενώ από το 1992 αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΑΡΗ και στην συνέχεια το 1996 στην ομάδα του FORLI (Ιταλία). Το 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1999). Συνέχισε στην ομάδα του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο ΣΑΠΟΡΤΑ (2001). Ακολούθως, αγωνίσθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος (2004) και αργότερα στην ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη αγωνίσθηκε με την ομάδα του ICBS. Χρίστηκε διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες από κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ έως κατηγορία ΝΕΩΝ με επιτυχίες όπως το 2ο Πανευρωπαϊκό Παίδων.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ)

Το 2010 ίδρυσε τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ που απευθύνετε σε νέους αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και χαντμπολ.

H HΟΟΡ είναι επίσημος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης FIBA από τον Μάρτιο του 2013 και έχει διοργανώσει περισσότερα από 20 τουρνουά στα οποία  έχουν συμμετέχει πάνω από 2000 αθλητές.Παράλληλα πραγματοποιούσε ατομικές προπονήσεις σε επαγγελματίες παίκτες του μπάσκετ. Διετέλεσε προπονητής στο Εφηβικό και ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Μαντουλίδη.

Πρώτη προπόνηση

Η διοίκηση της ομάδας σύστησε το νέο προπονητή στους παίκτες, πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης 4/11 και δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες του Γιώργου Μασλαρινού.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr