Επανεκκίνηση μεν… με προτεραιότητα στο νοικοκύρεμα δε!

Επανεκκίνηση μεν… με προτεραιότητα στο νοικοκύρεμα δε!


Ο Πανσερραϊκός ξεκινά σήμερα το απόγευμα, τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τον πρώτο όμιλο, αντιμετωπίζοντας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, την Α.Ε. Καλαμπακίου Δράμας, στις 16:00.

«Καταδικασμένος πρωταθλητής»

Η φανέλα του Πανσερραϊκού είναι τόσο βαριά, που η έννοια του πρωταθλητισμού θα τον συνοδεύει, όπου κι αν αγωνίζεται. Το δήλωσαν άλλωστε τόσο ο έφορος της ομάδας Νίκος Κατσαβάκης, όσο και οι παίκτες με τον προπονητή, που επιθυμούν την καλή παρουσία, πάρα το γεγονός ότι όλα έγιναν βιαστικά το φετινό καλοκαίρι και η ομάδα πάει βήμα-βήμα. Φέτος τα «λιοντάρια» είναι η 5η φορά, που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ και μόνο η Καβάλα έχει επίσης μεγάλο όνομα στην κατηγορία.

Πρώτα τα αυτονόητα… και οι υποδομές

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να το πει στην Σ/Τ τύπου της Παρασκευής ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης Αναστασιάδης: ‘’Στον Πανσερραϊκό τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει τα αυτονόητα και η ομάδα έχει ανάγκη πρώτα από την δημιουργία βασικών υποδομών’’. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλευτεί το υπάρχον ρόστερ ή ότι δεν θα υπάρχει ενίσχυση την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα τα πρόσωπα, που βρίσκονται στο αγωνιστικό τμήμα έχουν αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια πως μπορούν να κατεργαστούν «διαμαντάκια» και να τα προωθήσουν καταλλήλως!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr