“Επανάληψη” του περσινού τελικού για τις Μικτές που κληρώθηκαν με Ηράκλειο!

"Επανάληψη" του περσινού τελικού για τις Μικτές που κληρώθηκαν με Ηράκλειο!

Κέφια είχε η κληρωτίδα της ΕΠΟ για την 3η φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων, καθώς έφερε αντιμέτωπη τη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Σερρών με αυτή της ΕΠΣ Ηρακλείου, σε μία “επανάληψη” του περσινού τελικού, εκεί όπου οι Σερραίοι είχαν κερδίσει με 3-2 και είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα πολύ δυνατό και ταλαντούχο σύνολο που παραδοσιακά έχει καλές επιδόσεις στην συγκεκριμένη διοργάνωση και θα κληθεί να αποδείξει για ακόμη μία φορά το δικό του ταλέντο, υπερασπιζόμενο ταυτόχρονα και τον τίτλο.

Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και πιθανότατα στην Αθήνα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι ημερομηνίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη φάση η ΕΠΣ Ηρακλείου κέρδισε εύκολα με 3-0 την ΕΠΣ Άρτας, ενώ η ΕΠΣ Σερρών είχε αποκλείσει στα πέναλτι με 5-4 την ΕΠΣ Φλώρινας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ:

Πρωτάθλημα Παίδων
Ηράκλειο-Αθήνα
Αχαΐα-Αιτωλοακαρνανία
Ξάνθη-Μακεδονία
Δράμα-Ήπειρος

Πρωτάθλημα Νέων
Κυκλάδες-Ξάνθη
Αχαΐα-Αργολίδα
Μεσσηνία-Μακεδονία
Σέρρες-Ηράκλειο

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr