Επαγγελματίες Μακούσης και Πέτρου στον Πανσερραϊκό!

Επαγγελματίες Μακούσης και Πέτρου στον Πανσερραϊκό!

Μπορεί να καθυστέρησαν λίγους μήνες, αφού από το καλοκαίρι συμμετείχαν στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού, αλλά τελικά στην… δύση του 2017 οι Θωμάς Μακούσης και Στέφανος Πέτρου είδαν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα, καθώς θα υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ, με hashtag, #τους_φτιάχνουμε_δεν_τους_αγοράζουμε, ανακοίνωσε πως οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας του Περικλή Αμανατίδη με τους Τάσο και Ηλία Σαββίδη, γίνονται πλέον επαγγελματίες και ουσιαστικά δείχνουν τον δρόμο για τον μέλλον του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πανσερραϊκός μιλάει με πράξεις και όχι λόγια και αυτό αποδεικνύεται και σήμερα με τις υπογραφές των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων του 17χρονου εξτρέμ Στέφανου Πέτρου και του 18χρονου αριστερού μπακ Θωμά Μακούση.
Δυο ταλαντούχα παιδιά που έδειξαν μέσα από την καθημερινή τους προσπάθεια στην Κ19, αλλά και με συχνές προπονήσεις με την ανδρών, ότι μπορούν να αποτελέσουν κομμάτια των Λιονταριών. Η συνεργασία του προπονητή Αμανατίδη με τους Ηλία και Τάσο Σαββίδη της Κ19 του συλλόγου είναι άριστη και ο στόχος κοινός. Τα Λιοντάρια να στελεχώνουν μέσω της παραγωγής τους όσο μεγαλύτερο κομμάτι της πρώτης ομάδας γίνεται. Τα πρώτα δείγματα αυτής της δουλειάς και της συνεργασίας αρχίζουν να κάνουν απόσβεση σήμερα¨.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr