Επίσημο το τέλος ανάμεσα σε Ικάρους και Κακιούζη !

Επίσημο το τέλος ανάμεσα σε Ικάρους και Κακιούζη !

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το απόγευμα το SSN, οι δυο πλευρές θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο Γιάννης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από την “κυανοκίτρινη” ομάδα και βρίσκεται πολύ κοντά στον Πανσερραϊκό σύμφωνα με τις πληροφορίες του SSN. 

Το τέλος ανάμεσα σε Ικάρους και Γιάννη Κακιούζη είναι πλέον επίσημο, καθώς πριν από λίγο η ομάδα των Ικάρων ανακοίνωσε με ανάρτηση της την λήξη της συνεργασίας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον πολύπειρο παίχτη ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ομάδα και από τις δυο θέσεις, τόσο του παίχτη όσο και του προπονητή.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής…

Η διοίκηση του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Κακιούζη, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας την τελευταία τριετία ως αθλητής τα δύο πρώτα χρόνια και ως αθλητής-προπονητής την χρονιά που τελείωσε και συνοδεύτηκε με την επάνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιάννη για όσα προσέφερε και του ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και καλή συνέχεια στην καριέρα του από όποιο πόστο επιθυμεί.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr