Επίσημη στήριξη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον Χατζηπαντελή!

Επίσημη στήριξη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον Χατζηπαντελή!

Η υποψηφιότητα του Αθανάσιου Χατζηπαντελή στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών αρχίζει πλέον να γιγαντώνεται και να αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, καθώς πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς τις κάλπες. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού μεγέθους του Νομού να τον στηρίξει και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι οφείλει να πάρει θέση και να πει ξεκάθαρα, πως αυτός που μπορεί να σταματήσει την… κατηφόρα στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο είναι μόνο αυτός!

 

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Πανσερραϊκός τοποθετείται με ανάλογη επισημότητα και παίρνει ξεκάθαρη θέση θέλοντας να δείξει τον δρόμο και στα υπόλοιπα σωματεία του Νομού.

 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Σερρών που θα κρίνουν σε τεράστιο βαθμό το μέλλον του πολύπαθου Σερραϊκού ποδοσφαίρου προβληματιστήκαμε πολύ για το τι στάση θα κρατήσουμε και τι στήριξη θα δώσουμε. Η ευθύνη της απόφασης μας μεγάλη σαν ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του νομού μας.

Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει πλέον την πολυτέλεια για άλλα λάθη και άλλο χάσιμο χρόνου και εμείς εδώ στην ΠΑΕ Πανσερραικός πιστεύουμε ότι το φρένο στην κατηφόρα και το γκάζι για την ανηφόρα μπορεί να το χειριστεί καλύτερα ο κ. Αθανάσιος Χατζηπαντελής. Με νέα πνοή και με συνεργάτες δίπλα του άξιους ανθρώπους με ήθος και όραμα.

ΥΓ Μην επαναπαύεται κανείς όμως…μαζί με την στήριξη μας σαν Πανσερραϊκός αναλαμβάνουμε και την τεράστια ευθύνη της και θα σταθούμε φύλακες. Όποιος πάει να την εκμεταλλευτεί για ιδιοτελείς σκοπούς θα μας βρει απέναντι του…και όλοι ξέρουμε τι παθαίνει όποιος βρίσκεται απέναντι σε Λιοντάρι”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr