Επίσημη «πόρτα» σε Χαλκίδα, πανηγυρίζουν σε Δράμα και Άρτα!

Επίσημη «πόρτα» σε Χαλκίδα, πανηγυρίζουν σε Δράμα και Άρτα!

Απορρίφθηκε όπως αναμενόταν από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Χαλκίδας (εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση της απόφασης) και έτσι Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης βρίσκονται 100%, ψυχή και… σώμα, με τα δυο πόδια στη Φούτμπολ Λιγκ, οριστικά και αμετάκλητα.

Μη τους… ξυπνάτε τώρα. Τόσο στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας, όσο και στην Ήπειρο (στην Άρτα ζουν πρωτόγνωρες στιγμές και «γκαζώνουν» επίσης για δυνατά ονόματα, όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά τους δεδομένα) οι… χοροί καλά κρατούν.

Οι δυο ομάδες, που θα καλύψουν τα κενά Αγροτικού Αστέρα και Ηρακλή, για να έχει 18 συλλόγους ο «χάρτης» στη νέα Φούτμπολ Λιγκ, εξασφάλισαν παράταση μεταγραφών (από οποιαδήποτε Ομοσπονδία) και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας για τα στελέχη τους, για τις αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτήσεις.

Μάλιστα, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έκλεισε εορταστικού χαρακτήρα φιλικό, την Τετάρτη εντός έδρας με τον Αετό Ορφανού (17.30), ενώ στο… συρτάρι του γενικού διευθυντή Νίκου Ιωσηφίδη βρίσκονται πολλά ονόματα από το πάνω ράφι, όπως των Πετρόπουλου, Καπετάνου, Μάκου, Φαβάλι, συν κάποια ακόμα, όπως των Μπαϊκαρά και Κάσες.

 

πηγή:arenafm.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr