«Επίθεση» και στην ΕΠΣ Σερρών από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. – Ζήτημα ξανά τα γήπεδα της Ομόνοιας

«Επίθεση» και στην ΕΠΣ Σερρών από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. – Ζήτημα ξανά τα γήπεδα της Ομόνοιας

Αναίτια ή μη, η «επίθεση» με εξώδικο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς την διοίκηση και τα μέλη της ΕΠΣ Σερρών για τα γήπεδα της Ομόνοιας θα φανεί της επόμενες ημέρες, καθώς εντός τριημέρου οι «κόκκινοι» περιμένουν την απάντηση του πρόεδρου Σάκη Χατζηπαντελή σχετικά με τους όρους εκμίσθωσης των γηπέδων στο πάρκο της Ομόνοιας.

Μετά τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α και τον πρόεδρο του Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη και το γηπεδικό… ζήτημα με την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου στην Ελπίδα Σκουτάρεως, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δείχνει να «κοντράρεται» και με την Ένωση, που από το καλοκαίρι έχει δείξει τις προθέσεις της, να είναι υπέρ του μεγαλύτερου συλλόγου του νομού στο ποδόσφαιρο, τον Πανσερραϊκό. Κάτι που καλή τη πίστη προς το προεδρείο της ΕΠΣΣ, αναφέρεται και στην ανακοίνωση των «λιονταριών».

Και όλα αυτά ενώ ακόμα περιμένουμε να μάθουμε, τα νέα (;) πρόσωπα που θα απαρτίζουν τον φρέσκο Πανσερραϊκό, που μπήκε ορεξάτος να διεκδικήσει την χαμένη του αίγλη από όλα τα μετερίζια. Τον τρόπο, θα τον κρίνει ο κόσμος, όπως πάντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964,όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της

ΚΑΤΑ

Της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών(Ε.Π.Σ.Σ), με έδρα τις Σέρρες ,οδός Μεραρχίας  αριθμός 61,όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρος της Αθανάσιο Χατζηπαντελή.

Κοινοποίηση:

Ε.Π.Ο

Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Βασιλειάδη

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Με το από 26 Ιουνίου 2017 έγγραφο της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 σας γνωστοποιήσαμε εγγράφως την πρόθεση μας να εκμισθώσουμε τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών τα οποία ανήκουν κατά κυριότητα σε Εσάς και βρίσκονται στην περιοχή  της Ομόνοιας ως βοηθητικά γήπεδα για να καλύψουμε τις ανάγκες της Ομάδας μας για την πραγματοποίηση των καθημερινών μας προπονήσεων.

Επιπλέον σας ζητήσαμε όπως μας κάνετε γνωστό το καθεστώς που επικρατεί στα εν λόγω γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια και τους όρους που θα προβαίνατε στην εκμίσθωσή τους όπως νομίμως ερευνήσουμε εάν το πρώτον μπορούμε να συμμετέχουμε στην διαδικασία της εκμίσθωσης και το δεύτερον εάν αυτό μας συμφέρει οικονομικά.

Ο ίδιος ο κ.Χατζηπαντελής σε χρόνο που ανέρχεται της προεκλογικής περιόδου υποσχέθηκε προφορικά σε μέλη του Δ.Σ της ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 ότι θα παραχωρήσει τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών για χρήση στην Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 καθόσον και αυτός αισθάνεται κάτι παραπάνω από φίλαθλος της Ομάδας μας  όπως εξάλλου και πολλά άλλα υποψήφια μέλη για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Σερρών.

Από φήμες μας έγινε γνωστό ότι τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών εν τέλει εκμισθωθήκανε στην Ερασιτεχνική Ομάδα της Π.Σ Σερρών , της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Μέγκλας Χρήστος , με τον όρο να τα καλύπτει τα έξοδα συντήρησης.

Επειδή ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι η μάνα όλων των  Σωματείων του Νομού Σερρών που ανήκουν την δύναμη της Ε.Π.Σ Σερρών.

Επειδή έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να μας γνωστοποιήσετε την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης για τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών.

Επειδή επιθυμούμε την συνέχιση της άριστης και ειλικρινούς μεταξύ μας συνεργασίας .

Επειδή πολλά μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Σερρών αγνοούν την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης.

Επειδή ήδη τα γήπεδα χρησιμοποιούνται για τις καθημερινές προπονήσεις της Ερασιτεχνικής Ομάδας της Π.Σ Σερρών.

Παρακαλούμε όπως εντός τρίων(3)εργασίμων ημερών μας γνωστοποιήσετε την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης των γηπέδων όπως επίσης και τους όρους αυτής.

Σέρρες 4/10/2017

Ο Εξωδίκως Δηλών

                                                                                                  Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr