Επέστρεψε στις Σέρρες η αποστολή του Πανσερραϊκού – Σάββατο στο Κιλκίς

Επέστρεψε στις Σέρρες η αποστολή του Πανσερραϊκού - Σάββατο στο Κιλκίς

Στις Σέρρες επιστρέφει η αποστολή του Πανσερραϊκού μετά από μία εβδομάδα παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, εκεί όπου ο Περικλής Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, να γνωριστούν καλύτερα και να προετοιμαστούν ενόψει τις έναρξης του πρωταθλήματος που πιθανολογείται για τις 21 Οκτωβρίου.

Με τα χαμόγελα να έχουν επιστρέψει στα πρόσωπα των παικτών στη νέα εποχή των “λιονταριών” και τους παίκτες να επικεντρώνονται καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι αφήνοντας πίσω τα υπόλοιπα προβλήματα, υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, με τα όποια θέματα μπορεί να έχει στο ρόστερ. Το θέμα είναι πως ο προπονητής πιστεύει πως μπορεί η θέληση και η ψυχή να υπερκαλύψουν άλλα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Το Σάββατο στις 16:00 ο Πανσερραϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο Κιλκίς κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, μετά από αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και αναλόγως με τις αποφάσεις για το πρωτάθλημα θα κλειστούν και νέα φιλικά το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα η νέα διοίκηση που επιθυμεί να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα σε όλα τα επίπεδα είναι σε αναζήτηση γενικού αρχηγού και υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος προκειμένου να γίνει πιο εύρυθμη η λειτουργία και η καθημερινότητα της ομάδας. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα για τα πρόσωπα που θα επιλεχθούν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr