Επέστρεψε στις νίκες ο Πανσερραϊκός

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανσερραϊκός
Μακεδόνες Α.Σ. Κρηνίδων – Πανσερραϊκός : 54 – 56
Με νίκη συνέχισε η ανδρική ομάδα μας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την 11η αγωνιστική(8Ν-3Η 4η θέση στην Βαθμολογία). Οι «κόκκινοι» χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση πήραν διαφορά τριών πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο, με 15-18.
Στην επόμενη περίοδο η ομάδα μας κράτησε μια μικρή διαφορά με επιμέρους σκορ 15-16 έκλεισε το ημίχρονο με 27-31.
Στη τρίτη περίοδο η διαφορά αυξήθηκε 3 πόντους εξασφαλίζοντας ένα επιπλέον  προβάδισμα. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 42-49.
Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η ομάδα μας έχασε εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν στο σκορ. Το παιχνίδι στο τέλος πήγε σε ειδικές καταστάσεις με την ομάδα μας να δέχεται δύο τρίποντα στο τέλος μειώνοντας το +8 της διαφοράς σε 2 πόντους. Τελικό αποτέλεσμα 54-56.
Η ομάδα μας είχε τρεις (3) σημαντικές απουσίες: Ξακουστός Αλέξανδρος, Φραγκούλης Αναστάσιος,  Πλατνάρης Νίκος.
Ο προπονητής των «κόκκινων»  Πασχάλης Ρούλης δήλωσε: 
 
“Η ομάδα μας  αγωνίστηκε με τρεις (3) σημαντικές απουσίες για προσωπικούς λόγους  έχοντας μόνο οκτώ (8) αθλητές στην σύνθεση της.  
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα υγείας αθλητών μας στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή  τους στο παιχνίδι για 37΄ λεπτά χωρίς ανάσες,. Το μικρό ρόστερ έφερε και τα λάθη με την μείωση του σκορ στο τέλος.
Η ομάδα μας είχε την δυνατότητα να τελειώσει τον αγώνα νωρίτερα χάνοντας τέσσερα (4) εύκολα lay up και καταστάσεις αιφνιδιασμού. Στο τέλος το λάθος διάβασμα των καταστάσεων στην επίθεση και η απώλεια ελευθέρων βολών μπορούσε να στοιχίσει την νίκη.
Όταν έχεις διαφορά στο επιμέρους σκορ  σε τρεις περιόδους και προϋποθέσεις να πετύχεις εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό,  οφείλεις να «καθαρίσεις» τον αγώνα”.
Διαιτητές: Σαρόγλου – Κανελόπουλος.
Δεκάλεπτα: 12-15, 27-31 (ημ.), 42-49, 54-56
Πανσερραϊκός (Ρούλης Πασχάλης): Χρυσοστομίδης Π. 3, Τσιαντής Β. 6, Αμβροσίου Η. 2, Σιδερίδης Χ. 21 (3), Τσιάγγας Α. 3, Βασιλειάδης Π. 3, Γιαβρόπουλος Π. 8, Ρούλης Χ. 10(1),
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr