Επέστρεψε η “ζωή” στην κυανοκίτρινη Ακαδημία !

Επέστρεψε η "ζωή" στην κυανοκίτρινη Ακαδημία !

Χαμόγελα, χαρά και πολύ μπάσκετ επέστρεψαν για τα καλά στην ακαδημία των Ικάρων, η οποία άνοιξε τις “πόρτες” της για να υποδεχθεί μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σερραϊκής ομάδας…

Επέστρεψαν τα χαμόγελα και το μπάσκετ!
– Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, τα ανοιχτά της Κοιλάδας γέμισαν από παιδιά και γονείς με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας μας, Σπανό Παναγιώτη να τους καλωσορίζει όλους και να αποσαφηνίζει τα πράγματα όσον αφορά την λειτουργία των Ακαδημιών αυτό το διάστημα. Τα χαμόγελα κυριάρχησαν και η κανονικότητα σιγά σιγά φαίνεται να επιστρέφει.
– Μια πολύ γεμάτη εβδομάδα με προπονήσεις την Τετάρτη (έναρξη) , την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι Ίκαροι επέστρεψαν δυνατότεροι, πιο δημιουργικοί και γεμάτη ενέργεια. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι αρχές Ιουλίου με την πεποίθηση όλα να πάνε καλά και το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε όλοι, να συνεχιστεί κανονικά.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr