Επένδυση στο μέλλον από τη Δόξα Λιθοτόπου και… ορθοπεταλιές!

Επένδυση στο μέλλον από τη Δόξα Λιθοτόπου και... ορθοπεταλιές!

Μπορεί η διάθεση της Δόξας Λιθοτόπου να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα να έφερε πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, ωστόσο η ομάδα επενδύει και στο μέλλον. Σ’ αυτό το πλαίσιο, αποκτήθηκαν ο Θανάσης Τριανταφύλλου από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού, αλλά και ο Αλέξιος Παπαδόπουλος, στα χνάρια του πατέρα του Κωνσταντίνου και του αδερφού του Νίκου.

Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, που πήραν και χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.

Κατά τα άλλα η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε κάτι ξεχωριστό για τους παίκτες, αφού με προτροπή του προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη, η ομάδα αντί για προπόνηση, έκανε ποδηλατάδα 30 χιλιομέτρων συνολικά μέχρι τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Κορυφούδι. Εκεί έγινε η πρώτη στάση, δροσίστηκαν οι παίκτες και επέστρεψαν στη βάση τους. Προπόνηση και προσκύνημα μαζί, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr