Επένδυση στην άμυνα με Χατζηδίμπα ο Πανσερραϊκός!

Επένδυση στην άμυνα με Χατζηδίμπα ο Πανσερραϊκός!

Ο Σάκης Αναστασιάδης ειδικεύεται στο να διακρίνει το ταλέντο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους εξελίσσει και φαίνεται πως η συνύπαρξη του στην Κ20 του Ηρακλή με τον Βασίλη Χατζηδίμπα τον έπεισε πως ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αξίζει την ευκαιρία να βρεθεί στο ρόστερ του Πανσερραϊκού και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Όπως όλα δείχνουν ο εκ Πιερίας ποδοσφαιριστής, με καταγωγή και από την Πρώτη Σερρών, θα είναι ο επόμενος που θα φορέσει την κόκκινη φανέλα, με τον προπονητή των “λιονταριών” να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γεμίσει το ρόστερ γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Ο Χατζηδίμπας είναι ο μεγαλύτερος γιος μίας ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς και τα δύο του αδέρφια επίσης παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά ανήκουν στον ΠΑΟΚ εκεί όπου ήταν και ο ίδιος μέχρι το καλοκαίρι του 2016 όταν ο “δικέφαλος” τον άφησε ελεύθερο. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, στην συνέχεια πήγε σε αυτές του Πιερικού, εκεί όπου τον εντόπισε ο ΠΑΟΚ και τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής. Αγωνίστηκε στην Κ17, στην Κ20 και τον Φεβρουάριο του 2016 δόθηκε δανεικός στον Πιερικό για να πάρει ματς. Μάλιστα πέρυσι ήταν αυτός που σκόραρε στη νίκη της Κ20 του Ηρακλή επί των “ασπρόμαυρων” με 1-0.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr