Επένδυση στα νιάτα, το αυθεντικό ταλέντο και τη δύναμη ο Πανσερραϊκός BC!

Επένδυση στα νιάτα, το αυθεντικό ταλέντο και τη δύναμη ο Πανσερραϊκός BC!

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του νεαρού Σερραίου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Γκουντίδη (17 ετών, ύψος 1.94, small και power forward) από την Α.Ε. Σερρών (Α.Ε.Σ.), τη διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε τη μπασκετική του πορεία στους Ικάρους σε ηλικία 13 ετών με «δάσκαλο» τον Βαγγέλη Σπυρίδη. Στη συνέχεια προπονήθηκε με τον Νίκο Οικονόμου, αλλά αυτός που τον εμπιστεύτηκε πραγματικά, δούλεψε πολλές ώρες μαζί του στο γήπεδο και ουσιαστικά τον ανέδειξε ως μέντοράς του είναι ο Βασίλης Χρυσανθίδης.

Ο νεαρός αθλητής που έχει ήδη συμμετοχές στις προπονήσεις των κλιμακίων της Εθνικής Παμπαίδων και Παίδων μεταγράφηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη Χ.Α.Ν.Θ. και πέρυσι αγωνίστηκε στην Α.Ε.Σ.

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας εισηγήθηκε τη μεταγραφή του, απόλυτα πιστό στο δόγμα της ανάδειξης αυθεντικών ταλέντων από τον νομό μας. Ο Δημήτρης αναμένεται όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στην εφηβική ομάδα των «λιονταριών», αλλά και στην ιδιαίτερα ποιοτική αντρική ομάδα που «χτίστηκε» φέτος με στόχο την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Με την ευχή να είσαι πρώτα γερός, σε καλωσορίζουμε Μίμη στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού και είμαστε βέβαιοι ότι με το «λιοντάρι» στο στήθος η ορμή σου μέσα στο γήπεδο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, ώστε να δικαιώσεις όλους όσοι σε πιστεύουν!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr