Επένδυση με Τσώμο στον Πανσερραϊκό

Επένδυση με Τσώμο στον Πανσερραϊκό

Ένας 20χρονος, γερμανοθρεμμένος, προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε είναι η 10η χειμερινή μεταγραφή του Πανσερραϊκού, καθώς οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν του απόκτηση του Ιωάννη Τσώμου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και έχει περάσει και έχει κληθεί παλαιότερα και στην Εθνική ομάδα Παίδων βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες της Σάλκε και το 2013 μετακόμισε στην Άαχεν, εκεί όπου εντάχθηκε στην U17, για να ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα η U18 της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ράτινγκεν 04/19 στην 5η κατηγορία της Γερμανίας.

Ioannis Tsomos

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 20χρονου Ιωάννη Τσώμου που είναι προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε στις οποίες θήτευσε επί 8 χρόνια πριν μεταπηδήσει σε αυτές τις Άαχεν και μετέπειτα στης Φορτούνα του Ντίσελντορφ. Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας”!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr