Επένδυση με Γεωργόπουλο πραγματοποίησαν οι Ίκαροι !

Επένδυση με Γεωργόπουλο πραγματοποίησαν οι Ίκαροι !

Στην 3η τους μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Ίκαροι, που πρόσθεσαν άλλο έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή στην ήδη νεανική ομάδα τους. Ο 16χρονος pg, Γιάννης Γεωργόπουλος αποτελεί παίχτη των Ικάρων για την νέα χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σύντομα αναμένονται και άλλα χτυπήματα από τους “κυανοκίτρινους”, που έχουν ακόμη δρόμο για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των Ικάρων…

Ο Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Γεωργόπουλου και τον καλωσορίζει στην νέα του ομάδα !

Οι Ίκαροι κινήθηκαν για την απόκτηση του βλέποντας όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον και έτσι ο 16χρονος αθλητής με καταγωγή από τον Σκοπό και ύψος 1.85 μέτρα αποτελεί μέλος των “κυανοκίτρινων” από σήμερα.

Ο νεαρός point guard αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ορφέα και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν για την ηλικία του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μάλιστα είχε ενεργό ρόλο και στην Γ’ Εθνική με την πρώην του ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στην ηλικία των 16, λοιπόν πήρε την απόφαση να έρθει στους Ικάρους και να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση. Καλώς ήρθες Γιάννη !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr