ΕΟΚ: ” Εμείς είμαστε έτοιμοι για επανέναρξη…Εσείς ; “

ΕΟΚ: " Εμείς είμαστε έτοιμοι για επανέναρξη...Εσείς ; "

Μετά από ανακοινώσεις του ΠΣΑΚ, καθώς και των 1.850 αθλητών/αθλητριών ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. Πιο συγκεκριμένα, “πέταξε” την μπίλια στην Πολιτεία , η οποία κρίνει την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων ζητώντας να πάρει την ευθύνη και να απαντήσει με σαφήνεια στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Η συνεχιζόμενη κατευθυνόμενη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και της πραγματικότητας από την Πολιτεία και το γαϊτανάκι δημιουργίας εντυπώσεων, μας υποχρεώνει να θέσουμε άπαντες προς των ευθυνών τους.

Είναι αναγκαίο αυτό ώστε να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση των υφιστάμενων τις συνέπειες της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι αυτές οι ώρες για διεκπεραίωση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων, παρά μόνο για υπεύθυνες πράξεις.

Θέτουμε λοιπόν το ουσιαστικό ερώτημα, που απαιτεί άμεση και σαφή απάντηση. Είστε ή όχι υπέρ της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας και των πρωταθλημάτων; Εμείς ως αθλητική Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι για την άμεση επανέναρξή τους. Εσείς σαν πολιτεία είσαστε; Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταμαήστε την επιχείρηση μετάθεσής τους».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr