Εξαιρετικοί οι αθλητές του “Μαχητή Σερρών” στο χώμα…

Εξαιρετικοί οι αθλητές του "Μαχητή Σερρών" στο χώμα...

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο οι αθλητές του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ αγωνίστηκαν στο χωμάτινο τερέν και μάλιστα με δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους τους.

Αρχικά ο ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ πήρε μέρος στον 3ήμερο ποδηλατικό αγώνα “BIKE ODYSSEY”, ένας ασυνήθιστος-πολυήμερος και ομαδικός αγώνας που διεξήχθη ανάμεσα στον νομό Γρεβενών, την οροσειρά της Πίνδου με τερματισμό την Ναύπακτο. Το team του δικού μας ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ μαζί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΗ στάθηκε άτυχο με πτώσεις και μηχανικά προβλήματα και ήρθε 5ο στα δύο πρώτα ετάπ. Στο 3ο και τελευταίο ετάπ έσφιξαν τα δόντια οι δύο αθλητές και τερμάτισαν 2οι αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Την Κυριακή 24/06 στα Κύργια της Καβάλας ο ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έδειξε για μια ακόμα φορά την πολύ καλή φυσική του κατάσταση τερματίζοντας 4ος Γενικής και 2ος στην 40+ αφήνοντας πίσω πολύ καλούς αθλητές.

Ευχόμαστε στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr