Εξαιρετική εμφάνιση της Σωτηρίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάντμιντον!

Εξαιρετική εμφάνιση της Σωτηρίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάντμιντον!

Μια 15χρονη αθλήτρια από τις Σέρρες έκλεψε τις εντυπώσεις στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ουέλβα της Ισπανίας. Η Ματίνα Σωτηρίου πήρε μέρος στο πρώτο της Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αν και ήταν η μικρότερη ηλικιακά από όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτό.

Στο πρώτο της παιχνίδι στην μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, η Ματίνα Σωτηρίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκάλα πρωταθλήτρια Ντεμιρμπάγκ, Νο 70 στον κόσμο και κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη από την Σερραία αθλήτρια. Το ματς ξεκίνησε μαγικά για την Ματίνα που προηγήθηκε 6-0 , 11-3 και μετά έφτασε στο 19-19 που έληξε με 21-19 τελικά υπέρ της Ντεμιρμπάγκ . Το 2ο game ήταν ένας μονόλογος της έμπειρης Τουρκάλας, η Σερραία πρωταθλήτρια έμεινε από δυνάμεις και τελικά έχασε με 21-7 αλλά κέρδισε πολλά από τη συμμετοχή της σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση.

Η Ματίνα απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το μέλλον της ανήκει και ότι η Ελληνική αντιπτέριση μπορεί να περιμένει πολλές διακρίσεις από τη Σερραία αθλήτρια που είναι Νο 1 στον πίνακα αξιολόγησης U15 του Ευρωπαϊκού ράκινγκ λιστ.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr