Ενός λεπτού σιγή από τους παίκτες της Super League 1 για τους συναδέλφους τους σε Super League 2 και Football League

Ενός λεπτού σιγή από τους παίκτες της Super League 1 για τους συναδέλφους τους σε Super League 2 και Football League

Μετά τις ανακοινώσεις του ΠΣΑΠ, των διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας, των Ενώσεων Super League 1 και 2, Football League αλλά και της ΕΠΟ, οι ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο στους συναδέλφους τους για τη μη έναρξη των πρωταθλημάτων τους, τηρόντας σε όλα τα παιχνίδια ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα του εκάστοτε αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές εκτός από επαγγελματίες παίκτες είναι και πάνω από όλα άνθρωποι και προσπαθούν να ζήσουν και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους μέσα από το άθλημα που αγαπάνε.

Δεν σημαίνει κάτι το αν αγωνίζεσαι στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας ή στην τελευταία. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές της Super League 1, κατανοόντας την δύσκολη περιόδο που περνάνε οι συνάδελφοί τους στην Super League 2 και στην Football League, προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να τους συμπαρασταθούν και αποφάσισαν πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων τους, να τηρούν ενός λεπτού σιγή.

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία, ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, στην συνέχεια στο Περιστέρι και στον αγώνα του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης και έκλεισε με το ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπαικός – Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε φωτογραφίες από την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές τηρούν το ενός λεπτού σιγή:

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης:

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:

Share