Εντυπωσιακά Super Cars στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών! (pics+vid)

Εντυπωσιακά Super Cars στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών! (pics+vid)

Το Speedsector.com σε συνεργασία με το Premium Rally προετοίμασε ένα Multinational Event στις 14-15 Οκτωβρίου, στο πιο εντυπωσιακό Racetrack Experience στη πίστα των Σερρώ !!! Μετά το καλοκαιρινό και πολύ επιτυχημένο SpeedSector | Racetrack Experience πρόγραμμα, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα εξίσου καυτό φθινόπωρο!!! Οι άνθρωποι του SpeedSector προσπαθούν να επαναφέρουν την χαρά της οδήγησης στους ιδιοκτήτες ξεχωριστών αυτοκινήτων.

Εντυπωσιακά Sports Cars, αυτοκίνητα για πίστα (Track day cars) και Supercars συνυπάρχουν στο περιβάλλον της πίστας, με σκοπό την καλύτερη, ασφαλή απόλαυσή τους.

Τελευταία διοργάνωση του SpeedSector το event Racetrack Experience στις Σέρρες με σκοπό να «ξυπνήσουν» το αίσθημα της γρήγορης οδήγησης στα μέλη τους. Έτσι μετά την 1η ημέρα και την Κυριακή προβλέπεται μέτρια θερμοκρασία της ασφάλτου, αυξημένος καρδιακός ρυθμός, υψηλή περιεκτικότητα βενζίνης στο αίμα και 99 % πιθανότητα ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινήτων και υψηλών ταχυτήτων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr