Ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Σερρών με δωρεά που σώζει απο τη Συνεταιριστική Τράπεζα!

Ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Σερρών με δωρεά που σώζει απο τη Συνεταιριστική Τράπεζα!

Τι είναι τα isolation boxes-σημεία διαλογής υπόπτων κρουσμάτων κορωνοϊού

 

Πρόκειται για ένα κοντέινερ με δύο κρεβάτια και τουαλέτες, όπου ο γιατρός υποδοχής θα φορά ειδική στολή και θα υποδέχεται τα ύποπτα περιστατικά. Το πρώτο isolation box είχε τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Και πλέον υπάρχει και στο Νοσοκομείο Σερρών, μετά την αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου μερίμνησε έγκαιρα, προκείμενου οι Σερραίοι πολίτες και το ιατρικό προσωπικό της περιοχής μας, να ενισχυθεί με ένα ισχυρό μέσο, στην μάχη κατά του «κορωναϊου!

Όπως είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Τηλε-Επιλογες ο διοικητής του νοσοκομείου Σερρών, κ. Νίκος Φαρμάκης: «Αυτή είναι μια δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Τα ύποπτα περιστατικά από τη διαλογή, πριν οι ασθενείς μπουν στα επείγοντα, θα προωθούνται στα isolation boxes».

Δείτε τι δήλωσε κατά την τοποθέτηση του κοντέινερ ο διοικητής του νοσοκομείου Σερρών:

Η συγκεκριμένη ενέργεια και η δωρεά εξοπλισμού, της Συνεταιριστικής Τράπεζας της περιοχής μας, έρχεται την κατάλληλη στιγμή στο νομό Σερρών, ως μια προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού την ώρα που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται.

Σύντομα αναμένεται να στηθεί άλλο ένα, όπου ο γιατρός υποδοχής θα φορά ειδική στολή και θα υποδέχεται τα ύποπτα περιστατικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νοσοκομείο ήδη είχε κάνει την παραγγελία και για τα δυο κοντέινερ, ενώ γίνεται έκκληση και απο άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ελαφρυνθούν οι οικονομικές ανάγκες του Νοσοκομείου και να επικεντρωθούν σε άλλα ζητήματα και οι ασθενείς με συμπτώματα του covid-19, να απομονώνονται απευθείας, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποδοχής.

Δείτε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου:

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr