Ενισχύεται μεσοεπιθετικά με Πτηνόπουλο ο Πανσερραϊκός! Έρχονται κι άλλες μεταγραφές Football League

Ενισχύεται μεσοεπιθετικά με Πτηνόπουλο ο Πανσερραϊκός! Έρχονται κι άλλες μεταγραφές Football League

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να ενισχύεται, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος σε όλες τις θέσεις. Οι μέχρι τώρα επιλογές της διοίκησης, σε συνεννόηση με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη, έχουν να κάνουν με παίκτες ουσίας, που η ομάδα δεν είχε και προσέθεσε προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστική σε σχέση, με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το λεγόμενο… «πάνω ράφι» στελεχώνει το νέο Πανσερραϊκό, με την απόκτηση του Μηνά Πτηνόπουλου ενός παίκτη με εμπειρίες και στα χαμηλά…αλλά και στα ψηλά. Ο Καβαλιώτης δεξιός εξτρέμ που πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή, πλέον θα φορά τα «κόκκινα».

Η ημέρα ξεκίνησε με μεταγραφή για τα «Λιοντάρια» και ίσως κλείσει με μεταγραφή απόψε ή τις επόμενες ημέρες. Οι επαφές και οι συζητήσεις με 1-2 τελευταίες επιλογές παικτών εγνωσμένης αξίας συνεχίζονται και αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση εάν αποκτηθούν. Αυτό βέβαια αποτελεί δημοσιογραφική πληροφορία και μένει να δούμε εαν θα αποδειχτεί κάτι στην πράξη, διότι ο Πανσερραϊκός είναι ήδη έτοιμος απο καιρό και το αποδεικνύει αυτό, εμπράκτως με τις 2 προκρίσεις του στο κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος ντύνεται στα «κόκκινα»!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της, με τον ποδοσφαιριστή Μηνά Πτηνόπουλο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια των «Λιονταριών».

Μίνι Βιογραφικό:

# Ο Μηνάς Πτηνόπουλος, είναι γεννημένος στις 11/8/1993, στην Καβάλα και είναι παίκτης που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και δεξιός εξτρέμ. Έχει εμπειρία τόσο από τις χαμηλές κατηγορίες, όπου και ξεκίνησε, όπως το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Άρη Ακροποτάμου και τον Εθνικό Αγιονερίου, αλλά και από τις επαγγελματικές Εθνικές κατηγορίες, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία την τελευταία τριετία σε Καβάλα, Αιολικό και πέρυσι με τον Ηρακλή, στην δεύτερη Εθνική της χώρας μας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr