Ενημερώθηκε ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League – Από το νέο έτος οι οριστικές αποφάσεις

Ενημερώθηκε ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League - Από το νέο έτος οι οριστικές αποφάσεις

Δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα της Football League στην σημερινή τηλεδιάσκεψη, με τις ομάδες να ενημερώνονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το ποσοστό από το στοίχημα αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί με την έναρξη των προπονήσεων και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με την νέα χρονιά οι οριστικές αποφάσεις.

Το πρωτάθλημα της Football League παραμένει στον… πάγο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, με τις ομάδες να έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι κοντά στους 10 μήνες. Πλέον, με την κατάσταση που επικρατεί, έχουν ανασταλλεί και οι προπονήσεις, με τις ομάδες να μην γνωρίζουν τι τους ξημερώνει αύριο.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε όλους τους φορείς που απαρτίζουν την Football League και οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν το πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες του Βορείου Ομίλου της Football League, περιμένουν στην επόμενη τηλεδιάσκεψη που θα γίνει με την νέα χρονιά, πιο ουσιαστικές αλλά και οριστικές αποφάσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League, αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος, ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη στην αρχή της νέας χρονιάς».

Share