Ενδιαφέρον για την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών ο Χρήστος Ιωαννίδης!

Ενδιαφέρον για την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών ο Χρήστος Ιωαννίδης!

Την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών ο γενικός γραμματέας και μέλος της επιτροπής διαιτησίας Χρήστος Ιωαννίδης(στην φωτό με τον Μέλο Περέϊρα).

Οι εκλογές στον Σύνδεσμο που γίνονται κάθε τρία χρόνια είναι προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο του 2018 και εκεί ο Χρήστος Ιωαννίδης θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ, μέσα από το οποίο προκύπτουν τα αξιώματα, καθώς υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο και όπως δήλωσε κατά 90% θα εκφράσει την επιθυμία του να είναι πρόεδρος στη νέα διοίκηση που θα προκύψει. “Γιατί όχι, είμαι 41 χρόνια στον χώρο, έχω εμπειρία, ήμουν 5 χρόνια στην Ομοσπονδία σαν σύμβουλος και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν ξέρω αν με θέλουν όλοι βέβαια, κρατάνε κλειστά χαρτιά για την ώρα και δεν ξέρω αν θα υπάρχει ενδιαφέρον και από κάποιον άλλον για την προεδρία”, είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1997, όταν και παρέλαβε τα ηνία από τον Γιώργο Αμυγδαλή, μέχρι και σήμερα, πρόεδρος των διαιτητών είναι ο Χρυσάφης Γκυρίνης, που δεν έχει εκφράσει για την ώρα κάτι ενόψει των εκλογών, αν και υπάρχει χρόνος ακόμη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr