Ενίσχυση στη θέση “1” με Χουρουζίδη για τον Λιθότοπο

Ενίσχυση στη θέση "1" με Χουρουζίδη για τον Λιθότοπο

Eνίσχυση κάτω από τα δοκάρια για την Δόξα Λιθοτόπου η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Θόδωρου Χουρουζίδη, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο για να δώσει βοήθειες στην άμυνα των “ασπρόμαυρων”.

Ο Χουρουζίδης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης, έχει εικόνες και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και μαζί με τον Μπατοτάκη κάνουν ένα ισχυρό δίδυμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα μεταγραφικά μπαμ της ομάδας μας, συνεχίζονται. Από σήμερα, νέο μέλος της ΔΟΞΑΣ είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Θόδωρος Χουρουζίδης κι έτσι θωρακίζεται σε τεράστιο βαθμό, η άμυνά μας. Ο Θόδωρος που είναι και…τεμέτερον, έχει πλούσιο βιογραφικό και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας, στους στόχους της. Στο στιγμιότυπο, ο έμπειρος τερματοφύλακας, ανάμεσα στον Γεν. Αρχηγό, Γιάννη Χαλκίδη (αριστερά) και τον Πρόεδρο, Στάθη Παπαδόπουλο (δεξιά).
Τέο, καλώς…έρθες !!!!!”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr