Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες της πόλης και όχι στους «νταλαβερτζήδες»…

Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες της πόλης και όχι στους «νταλαβερτζήδες»...


Με αφορμή την επιστροφή των ακαδημιών του Πανσερραϊκού στον ερασιτέχνη ΜΓΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι σημαντικό να σκεφτούμε σοβαρά, την ανέλιξη των ποδοσφαιρικών ταλέντων της πόλης. Η εμπιστοσύνη πρέπει να δωθεί αποκλειστικά στους επαγγελματίες όλων των σοβαρών ακαδημιών, που έχουν απομείνει στην πόλη και οχι στους τυχοδιώκτες «νταλαβερτζήδες», που γράψαμε και πρόσφατα, σε άλλο κείμενο. Το καυστικό μας σχόλιο, αφορά ξεκάθαρα, όσους φουσκώνουν τα μυαλά αθλητών και γονιών, με αέρα κοπανιστό…τάζοντας αβέβαιο μέλλον, στον βωμό του ευκαιριακού κέρδους.

Η Ακαδημία της ιστορικότερης ομάδας του νομού Σερρών, του Πανσερραϊκού, για πρώτη φορά, παρέχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σωστές υποδομές ανάπτυξης στα νεαρά παιδιά, θέτοντας ως βασικό στόχο, την αξιοποίηση κάθε ταλέντου, απο το διοικητικό δίδυμο των Κατσαβάκη-Καζία. Επίσης, προσφέρει άμεση σύνδεση των ακαδημιών, με την Β’ ομάδα που αγωνίζεται στην Ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, και φυσικά την πρώτη ομάδα των «λιονταριών». Ενώ, δεν σταματά στο τώρα και προετοιμάζει επιπλέον, υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες και δράσεις, με τις κορυφαίες ακαδημίες της χώρας.

Είναι σημαντικό, να αναφερθούμε και στις δυο άλλες σπουδαίες ακαδημίες της πόλης, το «Sport Village» και τις «Σέρρες ‘85», που έχουν παράξει σημαντικά ταλέντα εδω και μια δεκαετία, με σωστή οργάνωση, πετυχημένο δίκτυο scouting και προώθηση των παιδιών σε μεγάλες ομάδες. Ελλείψει δε, σταθερής διοίκησης των «κόκκινων»…και παραγκωνισμό των τμημάτων παραγωγής ταλέντων, οι προπονητές και δημιουργοί των παραπάνω ποδοσφαιρικών σχολών, αποδείχτηκαν οτι πιο αξιόπιστο στα χρόνια της κρίσης. Ενώ άμεσα ανταποκρίθηκαν στην επιστροφή του Πανσερραϊκού, σε επίπεδο προώθησης παιδιών, στην πρώτη ομάδα της πόλης!

Προσοχή στις κακοτοπιές…

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr