Εμπειρία, σκορ και δύναμη για τον Πανσερραϊκό-Κρι Κρι που πήρε Ασημάκη!

Εμπειρία, σκορ και δύναμη για τον Πανσερραϊκό-Κρι Κρι που πήρε Ασημάκη!

Στην μοναδική Σερραϊκή ομάδα που δεν είχε αγωνιστεί ποτέ, τον Πανσερραϊκό-Κρι Κρι, συμφώνησε για την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Ασημάκης. Ο δυναμικός σέντερ είναι από τους μεγαλύτερους σκόρερ που ανέδειξε το Σερραϊκό μπάσκετ, έχοντας αξιόλογη πορεία εντός κι εκτός νομού Σερρών, με πολλές επιτυχίες.

Η νέα σεζόν θα βρει μαζί, τους Ασημάκη και Πανσερραϊκό, σε μια νέα φιλόδοξη προσπάθεια στην Β’ Εθνική. Ο Ασημάκης ξεκίνησε από την ΑΕΣ, καταξιώθηκε μπασκετικά στους Ικάρους, περνώντας από όλες τις κατηγορίες ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α2. Είναι ένας εκ των πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Β εθνικής και ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β εθνικής την περίοδο 2016-17. Διετέλεσε αρχηγός για τέσσερα χρόνια στον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ υπήρξε και πρώτος σκόρερ στην Ασπίδα Ξάνθης. Έχει αγωνιστεί και στους Αίαντα Ευόσμου, Ορφέα Νέου Σκοπού, ΑΟΣ και ΓΣΣ.

Για την ιστορία… πριν μερικά χρόνια, είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Α2 με τον Αίολο Αστακού, αλλά τελικά η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και έτσι χάλασε η μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Γιώργο Ασημάκη. Ο έμπειρος Σερραίος center θα φορά την φανέλα της ομάδας μας, την σεζόν 2021-22.

Μίνι Βιογραφικό:

Γεννήθηκε: 22/11/1983

Ύψος: 1.97

Θέση: Center

Προηγούμενες ομάδες: ΑΕΣ, Ίκαροι Σερρών, Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης, Ασπίδα Ξάνθης, Αίαντας Ευόσμου, Ορφέας Ν.Σκοπού, ΑΟΣ, ΓΣΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr