“Εμμανουήλ Παπάς” – Η ταινία πίσω απο τις κάμερες – Ταυτόχρονη Προβολή από 10 sites στις 21:00

“Εμμανουήλ Παπάς” – Η ταινία πίσω απο τις κάμερες – Ταυτόχρονη Προβολή από 10 sites στις 21:00

Από την δημοσίευση του fonh.gr

Μια μεγάλη ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα μας μιας και Σήμερα 25η Μαρτίου 2021 γιορτάζουμε όλοι μας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και απολαμβάνουμε την Ελευθερία μας!

Μπορεί η χρονιά αυτή λόγω και της Πανδημίας να περιορίζει αρκετές ελευθερίες που είχαμε παλιότερα, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να γιορτάσουμε έστω και με μέτρα προστασίας και φυσικά με λιγότερο κόσμο.

Η FONH FILMS θα σας δείξει στις 9 το βράδυ ένα ειδικό βίντεο από τον Α’ Κύκλο γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν συμπληρώνοντας όλα τα απαιτητικά μέτρα για τον Κορωνοϊο.

Για πρώτη φορά το βίντεο της FONH FILMS θα μεταδοθεί λόγω και της Ημέρας στις 9 το βραδυ με ταυτόχρονη προβολη σε πάνω από δέκα ενημερωτικά sites στις Σέρρες.

Ο Χρήστος Ευγενίδης υποδύεται τον Μεγάλο Σερραίο Ήρωα! Αξίζει να σημειωθεί πως την Αφήγηση θα κάνει η Σερραία ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά!

Προσοχή! Εσείς θα δείτε στο βίντεο τον Α ‘ Κύκλο γυρισμάτων 

Συντονιστειτε και στο FONH.GR Serres24.gr, Infonews24, Blife.gr, Empisteytiko.gr, Eproodos.gr, Olanea gr, Serressport.gr, Serrespost.gr, serraikanea.gr, Simerini.gr.

Στις 9 το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως γυρίζεται μια ταινία μικρού μήκους από μια Σερραϊκή εταιρεία.

Μετα από 200 χρόνια ο  Εμμανουήλ Παπάς γίνεται για πρώτη φορά ταινία!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr