Ελπίς Σκουτάρεως: “Προέχει για όλους ο Πανσερραϊκός, ανήκουμε & εμείς στον Δήμο”

Ελπίς Σκουτάρεως: "Προέχει για όλους ο Πανσερραϊκός, ανήκουμε & εμείς στον Δήμο"

Με μία ανάρτηση στο Facebook η Ελπίς Σκουτάρεως παίρνει θέση για τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών από πλευράς Πανσερραϊκού και κυρίως του αντιπροέδρου Παναγιώτη Γιαννόπουλου στον οποίο αναφέρεται, ξεκαθαρίζοντας πως για όλους προέχει η ομάδα των “λιονταριών”, ωστόσο είναι και αυτή ομάδα του Δήμου και συμβάλλουν στα έξοδα του Δημοτικού γηπέδου και ξεκαθαρίζουν πως κανένας δεν θα τους υποδείξει που θα παίζουν, καθώς κάνουν ήδη ενέργειες προκειμένου αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι να βρούνε έδρα σε άλλο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ.Γιαννοπουλο οτι το ΣΚΟΥΤΑΡΙ δεν ειναι κανένας κ.Νταουδης ειναι φορείς,δοιηκηση,σύμβουλοι,φιλαλθλοι οι οποίοι ανήκουν στον Δήμο ΣΕΡΡΩΝ και ειναι αυτοι που συμβάλλουν σε όλα τα έξοδα αυτού. Το Δημοτικο στάδιο γ αυτο λέγεται δημοτικο γτ ειναι γήπεδο για τις ομάδες του δήμου.
Κ όπως αναφέρει για Χρυσό,Σιδηρόκαστρο,Παραλημνιο εχουν τους δικούς τους δήμους οποτε καλο θα ειναι να γνωρίζει κ τι λεει.Επισης ας του πει κάποιος οτι υπαρχει νόμος που λεει οτι εξαιρούνται οι ομάδες τις SuperLeague που εχουν αποκλειστικότητα στα γηπεδα! Και ειμαστε πιο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΙ απ αυτον κ αυτους που ασχολούνται με τον αγαπημένο σε ολους τους Σερραίους ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ , ήδη κανουμε κινήσεις για την διεξαγωγή του επόμενου ματς και δεν θελουμε καμια βοήθεια απ τον κ.Γιαννοπουλο.
Προέχει για ολους μας ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ!!
Αυτοι ερχονται κ φεύγουν απ αυτον. Εμείς είμασταν κ θα ειμαστε παντα κοντα στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ!!
Δεν υπαρχει κανεις κ.Γιαννοπουλος που θα υποδείξει που θα παίξει το Σκουταρι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr