Ελπίς Σκουτάρεως: “Περιμέναμε σπορά στο γήπεδο και βρήκαμε… αυτό”! (vid)

Ελπίς Σκουτάρεως: "Περιμέναμε σπορά στο γήπεδο και βρήκαμε... αυτό"! (vid)

Τους προβληματισμούς της για την καθυστέρηση στην υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών στο γήπεδο της εξέφρασε με ανακοίνωση η Ελπίς Σκουτάρεως, σημειώνοντας πως υπήρχε δέσμευση από πλευράς του Δήμου ότι την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει η σπορά του γηπέδου, προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο τη νέα σεζόν και να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της έδρα και αντ’ αυτού βρήκαν ένα κοπάδι πρόβατα να κάνει… βιολογικό κούρεμα! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι:

«Η Ελπίς Σκουτάρεως στην πρώτη της χρόνια στην Γ Εθνική έχει κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία παίζοντας όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας. Πέρσι τέτοιον καιρό όταν η ομάδα μας, έδινε πολύ σημαντικούς αγώνες στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ εθνική το γήπεδο της ήταν ακατάλληλο, μετακομίζοντας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Φέτος τα πράγματα δεν άλλαξαν και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως έγιναν χειρότερα. Δήμος Σερρών και ΟΠΑΠΚΑ είχαν υποσχεθεί 1 Μαρτίου να ξεκινήσει η σπορά του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Σκουτάρεως ώστε η νέα ποδοσφαιρική χρόνια να βρει την ομάδα μας στην δική της φυσική στέγη, στο δικό της σπίτι, στο δικό της γήπεδο. Σήμερα 1 Μαρτίου η εικόνα του γηπέδου στο Σκούταρι είναι αυτή που με μεγάλη λύπη και στεναχώρια προωθούμε στην σελίδα μας. Καμία εργασία δεν έχει πραγματοποιηθεί, καμία μελέτη και καμία σπορά για το νέο γήπεδο. Ζητάμε με το κεφάλι χαμηλά να μάθουμε αν και πότε έχουν οι ιθύνοντες σκοπό να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Αν και πότε η ομάδα μας θα έχει ένα νέο γήπεδο ώστε να μπορούμε κι εμείς να κάνουμε νέα σχέδια για κάτι που τόσο πολύ αγαπάμε ή πρέπει να αποσυρθούμε».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr