“Εκτός χρόνου το γκολ” λένε στην Κορμίστα! Ποια άλλη φάση τους εκνεύρισε…

"Εκτός χρόνου το γκολ" λένε στην Κορμίστα! Ποια άλλη φάση τους εκνεύρισε...

Πολύ κουβέντα σηκώνει όπως φαίνεται ότι έγινε στο ματς Μεσολακκιά-Κορμίστα που είχε ως αποτέλεσμα και την διακοπή του, αλλά και τον τραυματισμό του διαιτητή Γιάννη Γκουγκούδη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται εν μέρει να παρουσιάσουν και αυτή τη δική τους πλευρά έπειτα από επικοινωνία με το “SSN”.

Συγκεκριμένα, αν και η ενημέρωση από τον διαιτητή λέει ότι διέκοψε το ματς στο 90+2΄, οι άνθρωποι του Αγών υποστηρίζουν ότι το γκολ που έφερε το ματς στο 2-1 υπέρ της Μεσολακκιάς μπήκε στο 90+4΄ και ενώ ο άρχων του αγώνα είχε δείξει δύο λεπτά καθυστερήσεων και για αυτό δημιουργήθηκε και ο μεγάλος εκνευρισμός, ο οποίος σε καμία περίπτωση βέβαια δεν δικαιολογεί ακραίες ενέργειες.

Επίσης υπήρχε ακόμη μία φάση αρκετά νωρίτερα που προκάλεσε αναστάτωση και έφερε και την αποβολή του τερματοφύλακα Παύλου για έντονη διαμαρτυρία, όταν δύο παίκτες της Κορμίστας συγκρούστηκαν με το κεφάλι μεταξύ τους και ο διαιτητής άφησε την φάση να συνεχιστεί, για να έρθει δευτερόλεπτα μετά ένας παίκτης να κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο από τον εκνευρισμό του, καθώς έλεγαν πως έπρεπε να σταματήσει το ματς. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, ο Χατζηιορδανίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκίσιμο στο χείλος.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη τόσο στην Ε.Π.Σ.Σερρών και στα πολιτικά δικαστήρια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr