Εκτός τελικού στο Πανευρωπαϊκό η Ποργιοπούλου, παρά την μεγάλη προσπάθεια

Εκτός τελικού στο Πανευρωπαϊκό η Ποργιοπούλου, παρά την μεγάλη προσπάθεια

Δεν τα κατάφερε η Μαρίνα Ποργιοπούλου (ΓΣ Σέρρες’93) να προκριθεί στον τελικό των 2000μ στήπλ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στο Gyor της Ουγγαρίας (5-8 Ιουλίου).

Το βράδυ της Πέμπτης (5/7) η αθλήτρια του Ιωσήφ Παρασκευόπουλου αγωνιζόταν στην 1η προκριματική σειρά (από τις δύο) των 2000μ. στηπλ μαζί με άλλες 15 αθλήτριες. Στο ξεκίνημα του αγώνα έπεσε πάνω στην Μαρίνα η Τουρκάλα αθλήτρια και αυτό φάνηκε να τη βγάζει από τον ρυθμό της (βλέπε βίντεο).

Έτσι σε μια γρήγορη κούρσα που η πρώτη αθλήτρια η Γαλλίδα Lena LEBRUN τερμάτισε σε χρόνο 6’.42’’.30 (Εθνικό ρεκορ Γαλλιας U18) οδήγησε την Σερραία αθλήτρια στην 13η θέση της σειράς (και 26η στη γενική κατάταξη) με χρόνο 7’.11’’.87, μακριά από την επίδοση 6’.59’’.93 που της έδωσε το εισιτήριο για το Gyor πριν 10 μέρες.

Εμφανώς στεναχωρημένη μετά το τέλος του αώνα η Μαρίνα Ποργιοπούλου από την εμφάνιση της. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Γιάννης Λιούμπας έσπευσε να παρηγορήσει την ταλαντούχα πρωταθλήτρια, που προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Η νεαρή αθλήτρια ήθελε πολύ να κάνει μια καλή εμφάνιση καθώς η χρονιά που ακολουθεί είναι πανελλήνιων εξετάσεων και θα περιορίσει σημαντικά τις προπονήσεις της…

πηγή:anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr