Εκτός εαυτού με την διαιτητική αδικία στα Πεύκα και οι Σίσκος-Κακιούζης των Ικάρων!

Εκτός εαυτού με την διαιτητική αδικία στα Πεύκα και οι Σίσκος-Κακιούζης των Ικάρων!
Σίσκος: «Δεν μας άφησαν να κερδίσουμε»
«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και προηγηθήκαμε με 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. 
 
Δυστυχώς όμως από τη δεύτερη περίοδο άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα από τους διαιτητές. Τα ομαδικά φάουλ ήταν συνεχώς εις βάρος μας, με τον Κακιούζη να “τρώει” το “ξύλο της αρκούδας”.
 
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο, γυρίσαμε το παιχνίδι, παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κερδίσουμε.
 
5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κάναμε τρεις φορές φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση των Πεύκων, αλλά οι διαιτητές άφησαν να κυλήσει ο χρόνος και να τελειώσει ο αγώνας. 
 
Μέχρι και οι αντίπαλοι γελάγανε με τις αποφάσεις των διαιτητών. Έχουνε κάτι με τους Ικάρους; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των αθλητών μου».
Πηγή: serresbasket.gr
Ο Γιάννης Κακιούζης ανακάλεσε την γραπτή αγανάκτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, που για να οδηγηθεί σε τέτοια κατάσταση μετά την χθεσινή άδικη ήττα απο τις αποφάσεις τις διαιτησίας, μάλλον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο!
Αναλυτικά η σημερινή ανάρτηση!
Θα θελα να πω συγγνώμη για τη χθεσινή δημοσίευση που έκανα μετά το ματς.. ήμουν απίστευτα εκνευρισμένος.. ζητάω συγγνώμη για τις άσχημες λέξεις που χρησιμοποίησα, δεν είναι άνθρωπος που βρίζει στα φεισμπουκ όσοι με γνωρίζετε. Εξάλλου όλοι όσοι παίζουν μπάσκετ σίγουρα τους έχει τύχει κάτι παρομοιο, απλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να μιλώ έτσι εδώ μέσα, αλλά πραγματικά αγανάκτησαμε με κάποιες αποφάσεις.. . Εχει συμβεί σε όλους πιστευω..ας πούμε ότι και αυτοι είχαν μια κακή μερα.. άνθρωποι είναι αλλωστε και λάθη κανουν.. τέλος συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα Πεύκα.. και καλή ζωή.. μπάσκετ παίζουμε εξάλλου.. υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στην ζωή..
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr