Εκλογές Ε.Π.Σ. Σερρών τέλος για 31/03

Εκλογές Ε.Π.Σ. Σερρών τέλος για 31/03

Εκλογές ήταν και πάνε…τελικά με την όλη κατάσταση, στις περιοχές Αυξημένου Κινδύνου, όπως και ο νομός Σερρών, απο τον κορωναϊό…οι προγραμματισμένες και «ακούνητες» εκλογές της ΕΠΣΣ, αλλάζουν ημερομηνία!

Για να δούμε, εάν θα αλλάξει η εκλογική βάση της ενώσης! Δυο περιπτώσεις ισχυούν για να συμβεί αυτό. Η πρώτη είναι, εφόσον η ΓΓΑ ανοίξει την πλατφόρμα της και εντάξει νέα Σερραϊκά σωματεία(εαν δεν συμβεί αυτό τοτε δεν υφίσταται τέτοια κουβέντα). Και η δευτέρη είναι οι εκλογές να προγραμματισθούν σε τέτοιο χρονικό ορίζοντα(τέλη Μαΐου ή Ιουνίου) που θα μπορούν νομικά να ενταχθούν τα νέα εγγεγραμένα σωματεία στους εκλογικούς καταλάγους!

Ίδωμεν…τώρα πάντως, δεν χωράει καμία δικαιολογία, εαν δεν δούμε τις παραπάνω θερινές ημερομηνίες!

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 31/03/2021 Τακτικής Ειδικής Εκλογικής Γ.Σ, λόγω της ένταξης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στον χάρτη περιοχών αυξημένου κινδύνου – βάση της νέας ΚΥΑ που επιβάλλει «Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά της Δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Κορωναίου Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας» και έπειτα από σύσταση της Γ.Γ.Α προκειμένου να διευκολυνθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Η νέα ημερομηνία ορισμού της Γενικής Συνέλευσης θα κοινοποιηθεί έπειτα από νέα απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Σερρών όταν το επιτρέψουν τα νέα υγειονομικα δεδομένα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr