Εκλογές ΕΠΣΣ: 12 και σημέρα-Κατέθεσε ψηφοδέλτιο η παράταξη Κατσαβάκη!

Εκλογές ΕΠΣΣ: 12 και σημέρα-Κατέθεσε ψηφοδέλτιο η παράταξη Κατσαβάκη!

12 ημέρες απομένουν, για την εκλογική αναμέτρηση της τοπικής ένωσης ποδοσφαίρου στις Σέρρες!

Οι δυο παρατάξεις που θα κατεβουν υποψήφιες, είναι του νυν προέδρου Σάκη Χατζηπαντελή και του Νίκου Κατσαβάκη που έρχεται με φόρα ως φρέσκος παράγοντας αλλα με σημαντική και επιτυχημένη θητεία στον Πανσερραϊκό.

Τα έμπειρα στελέχη που πλαισιώνουν τον Νίκο Κατσαβακη μαζί με την όρεξη των νέων παραγόντων, κλείδωσαν εδώ και μέρες το ψηφοδέλτιο μαζί με τις 18 υποψηφιότητες του ΔΣ και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίου, λήγει την προσεχή Τρίτη 22/6 και σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών έγινε η τελική επικαιροποίηση, απο τον γραμματέα Κώστα Αδαλή και τους Κώστα Βότση, Κώστα Νταούδη και Νίκο Κατσαβάκη.

Οι τελευταίες συναντήσεις των μελών με τον επικεφαλής, προετοιμάζουν την επόμενη μέρα με όλα τα τεχνοκρατικά στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια νέα και ορθά οργανωμένη διοίκηση στην εποχή μας με γρήγορες και εύελικτες λύσεις σε κάθε ζήτημα των τοπικών ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο οτι τα υποψήφια μέλη εκφράζουν σχεδόν όλο το νομό Σερρών γεωγραφικά και ποδοσφαιρικά ενισχύωντας την δυναμική Κατσαβάκη!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr