Εκλέγεται πρόεδρος ο Νικόλτσιος στην Football League!

Εκλέγεται πρόεδρος ο Νικόλτσιος στην Football League!

Την Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η εκλογή του προέδρου του Πανσερραϊκού Κωνσταντίνου Νικόλτσιου στην θέση και του προέδρου της Football League, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ένωση στις 6 Φεβρουαρίου θα συγκαλέσει Δ.Σ με θέμα την εκλογή προέδρου.

 
Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι ο πρόεδρος των “λιονταριών” μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ήταν αυτή που κίνησαν τα νήματα για την συμφωνία με την ΕΡΤ και κάποιες χορηγίες, κάτι που θα επιβραβευτεί με την θέση της προεδρίας στην διοργανώτρια.

 

Στην ημερήσια διάταξη, πάντως, υπάρχει και το γνωστό θέμα των απολύσεων του προσωπικού, που έχει μείνει σε εκκρεμότητα, αφού τρεις φορές στην Ένωση Β’ Εθνικής δεν μπορούσαν να κάνουν καν Δ.Σ. λόγω έλλειψη απαρτίας!
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της FootballLeague συνεδριάζει την Δευτέρα 06/02/2017 και ώρα 10:30 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1) Εκλογή Προέδρου
2) Αγωνιστικά Θέματα
3) Γήπεδα
4) Προσωπικό
5) Διάφορα θέματα».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr